Εικόνα Ήχος: Παραιτήθηκαν τα μέλη του δ.σ.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 11:08

Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Εικόνα Ήχος συγκάλεσε ο κος Γιασίν, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, για την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012.

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την παραίτηση του κου Γαρμπή Κ/νου, εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. Επίσης, τις παραιτήσεις τους από το δ.σ. υπέβαλαν ο κος Γιασίν και τα ανεξάρτητα, μη εκτελεστικά, μέλη του Δ.Σ. κκ Ρεντζιλά Π. και Βαρτζή Ε. Οι παραιτήσεις των ανωτέρω μελών, του συνόλου δηλαδή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τελούν υπό την έγκριση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Λόγω των ανωτέρω εξελίξεων την παραίτησή του υπέβαλε και ο Εσωτερικός Ελεγκτής της εταιρείας κος Κελεσίδης Κυριάκος.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση της εταιρείας και οι προοπτικές της στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Επίσης, παρουσιάστηκαν λεπτομερώς οι δράσεις που αναλήφθηκαν καθ' όλο αυτό το χρονικό διάστημα και οι προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση προκειμένου η εταιρεία να ανταπεξέλθει στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στα προβλήματα ρευστότητας, «οι οποίες, δυστυχώς, μέχρι χθες, απέβησαν άκαρπες», όπως αναφέρει η εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα