Profile: Σε παραγωγική λειτουργία στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα το IMSplus

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 14:09

Σε πλήρη παραγωγή έθεσε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ στην Κύπρο την κορυφαία λύση IMSplus Personal Banking της Profile, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τελευταίας.

Η λύση Personal Banking αποτελεί μέρος της διεθνώς εγκαταστημένης πλατφόρμας χρηματοοικονομικής διαχείρισης IMSplus, που προσφέρει πλήρη κάλυψη σε Front-Middle-Back Office εργασίες με δυναμικά εργαλεία για end-to-end λειτουργικότητα.

Το IMSplus Personal Banking διαθέτει ευελιξία και δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης ώστε να υποστηρίζει ολοκληρωμένα διεθνείς βέλτιστες πρακτικές Wealth Management για πιστωτικούς οργανισμούς σε state-of-the-art τεχνολογία.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η εγκατεστημένη πελατειακή βάση του IMSplus στο χώρο της διαχείρισης επενδύσεων, εξασφαλίζει στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ την αξιοπιστία που απαιτείται για μια αδιάλειπτη και αποτελεσματική συνεργασία. Συγκεκριμένα, η λύση που επιλέχθηκε προσφέρει διαχείριση εντολών σε πραγματικό χρόνο, ολοκληρωμένο σύστημα «relationship management», πλήρη ανάλυση απόδοσης, ασφαλή και εύκολη online πρόσβαση καθώς και άμεση σύνδεση με πολλαπλές αγορές και venues.

Επιπλέον, τα αυτοματοποιημένα εργαλεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου και rebalancing επιτρέπουν στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα Λτδ την ευκολότερη επίτευξη των στόχων της για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη στην προσφορά επενδυτικών υπηρεσιών στη Κύπρο, μια ολοένα αυξανόμενη αγορά με διεθνή κεφάλαια (funds) καθώς και ιδιώτες επενδυτές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα