Νέος οικονομικός διευθυντής στην Coca-Cola 3E

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 11:08

Την παραίτησή του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον πρόκειται να υποβάλει ο κ. Robert Murray, προκειμένου να γυρίσει στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του 2012.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τη θέση του θα αναλάβει ο κ. Μιχάλης Ήμελλος, επί του παρόντος γενικός διευθυντής των δραστηριοτήτων της Coca-Cola 3E στη Ρουμανία και τη Μολδαβία. Προκειμένου να υπάρξει ομαλή μετάβαση, ο διορισμός θα τεθεί σε ισχύ κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

«Η δυνατότητα να αποτελέσω μέλος της διοίκησης της Coca-Cola Τρία Έψιλον υπήρξε προνόμιο για μένα και μια διδακτική εμπειρία τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Πλέον ήρθε η στιγμή για μένα και τη σύζυγό μου να επιστρέψουμε στις ΗΠΑ προκειμένου να είμαστε κοντά στην οικογένειά μας. Καθώς ετοιμάζομαι για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μου, διαπιστώνω με ευχαρίστηση πως διαθέτουμε ένα ουσιαστικό σχέδιο διαδοχής που παρέχει τη δυνατότητα να προάγω στη θέση μου ένα άτομο με το οποίο είχα στενή συνεργασία. Θα συνεργαστώ με το Μιχάλη κατά τους επόμενους μήνες προκειμένου να διασφαλίσουμε μια ομαλή μετάβαση», δήλωσε ο κ. Murray.

Ο κ. Ήμελλος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον από τη θέση του οικονομικού περιφερειακού διευθυντή. Τον Ιούλιο του 2011 ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρουμανίας και της Μολδαβίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα