Στην Κοπεγχάγη μεταβαίνει ο Μ. Χρυσοχοΐδης

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 16:09

Στην Κοπεγχάγη για προσέλκυση επενδύσεων μεταβαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενόψει της επικείμενης προεδρίας της Δανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012.

Στην Κοπεγχάγη για προσέλκυση επενδύσεων μεταβαίνει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αύριο Τρίτη θα συμμετάσχει στη διάσκεψη «Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Ημέρα» που διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Βιομηχανιών της Δανίας την Ένωση Βιομηχανικών Εργατών της Δανίας, προκειμένου να παρουσιαστούν οι προτεραιότητες της δανέζικης προεδρίας, να συζητηθούν οι τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και οι τρόποι μέσω των οποίων θα ενθαρρυνθεί η ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διάσκεψης, ο κ. Χρυσοχοϊδης θα παρουσιάσει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας και κατόπιν θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συντονιστών των συζητήσεων (panels) και του ακροατηρίου που θα παρευρίσκεται εκεί.

Το ακροατήριο θα αποτελείται από 250 περίπου συμμετέχοντες και θα περιλαμβάνει πολιτικούς, πρέσβεις, αξιωματούχους, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους.

Στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ομοσπονδίας Βιομηχανίας της Δανίας κ. Karsten Dybvad, επικεφαλής βιομηχάνων της Δανίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα