Αυξήθηκε 8,1% η οικοδομική δραστηριότητα το α' εξάμηνο

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2002 13:30

Αυξηση 8,1% σημείωσε η ιδιωτική νόμιμη οικοδομική δραστηριότητα το εξάμηνο Ιανουάριος-Ιούνιος 2002, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περιόδο, μεβάση τον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν.

Με βάση την επιφάνεια, η αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας ανήλθε σε 2% ενώ όσον αφορά στον οικοδομικό όγκο παρουσιάστηκε οριακή μείωση 0,7%. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Τον Ιούνιο, η ιδιωτική νόμιμη οικοδομική δραστηριότητα στο σύνολο της χώρας παρουσίασε πτώση 4,3% όσον αφορά στον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν το μήνα αυτό σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. Με βάση την επιφάνεια η πτώση ανήλθε 16,6% και με τον οικοδομικό όγκο σε 13,1%.

Το σύνολο της νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας (σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) το εξάμηνο παρουσίασε αύξηση 8% με βάση τον αριθμό των αδειών, 3,6% με βάση την επιφάνεια και 1,9% με βάση τον όγκο.

Τον Ιούνιο το σύνολο της νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας μειώθηκε 4,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι με βάση τον αριθμό των αδειών που εκδόθηκαν, 18% με βάση την επιφάνεια και 15,2% με βάση τον οικοδομικό όγκο.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα