Διεύρυνση του σκοπού της ΕΛΓΕΚΑ

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2002 16:40

Τη διεύρυνση του σκοπού της εταιρείας με την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού λειτουργίας της, ενέκρινε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ΕΛΓΕΚΑ.

Επίσης επικύρωσε την εκλογή του Μιχάλη Φανδρίδη, ως μέλους του δ.σ. σε αναπλήρωση μέλους που παραιτήθηκε, ενώ επικύρωσε και την ιδιότητα του κάθε μέλους του δ.σ., σύμφωνα με τις αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης.

Βάσει αυτής, εκτελεστικά μέλη είναι οι: Αλέξανδρος Κατσιώτης, Ελλη Δρακοπούλου και Παρασκευάς Τοκτόκογλου. Μη εκτελεστικό μέλος είναι ο Μιχάλης Φανδρίδης και ανεξάρτητα (μη εκτελεστικά) μέλη είναι οι: Εμμανουήλ Πατεράκης, Νικόλαος Σκουλάς και Ηλίας Γιάννηλερ.

Ως προς το θέμα της διεύρυνσης του σκοπού της εταιρείας, αποφασίστηκε: α) η ίδρυση μονάδων διαλογής, συντήρησης, ψύξης, αποθήκευσης, συσκευασίας, ανασυσκευασίας και τυποποίησης οπωροκηπευτικών, πατάτας, σύκων, οσπρίων και ξηρών καρπών και β) η ίδρυση αποθηκευτικών κέντρων-κέντρων διανομής, με σκοπό την τροφοδοσία των αστικών κέντρων με προϊόντα φυτικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ελεγχόμενης βιολογικής και οικολογικής καλλιέργειας, σε συσκευασίες χονδρικής πώλησης ή μικροσυσκευασίες καταναλωτή. Η διανομή των προϊόντων θα γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΓΕΚ



Σχολιασμένα