ΟΛΠ: Στο διαδίκτυο όλες οι πράξεις και αποφάσεις της διοίκησης

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010 14:42

Απόφαση με την οποία από 1ης Ιανουαρίου 2010 θα αναρτώνται στο διαδίκτυο όλες οι πράξεις και αποφάσεις των οργάνων της Διοίκησης του ΟΛΠ υπέγραψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Ανωμερίτης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ ( www.olp.gr ) όλες οι πράξεις και αποφάσεις, οι οποίες αφορούν σε προκηρύξεις, διακηρύξεις διαγωνισμών, αποτελέσματα αποφάσεων, κανονισμούς, οικονομικά στοιχεία, επιτροπές, ημερήσιες διατάξεις, επενδυτικό πρόγραμμα, προϋπολογισμούς και απολογισμούς, προσωπικό κ.λ.π.

«Ο ΟΛΠ ως εισηγμένη στο Χ.Α εταιρία, η οποία ακολουθεί τα διεθνή λογιστικά πρότυπα και είναι από τότε που έγινε Α.Ε μια κερδοφόρα εταιρία του ευρύτερου δημοσίου τομέα, με την Απόφαση Διαφάνειας της νέας Διοίκησης δίνει τη δυνατότητα στον κάθε πολίτη να ενημερώνεται και να συμμετέχει σε οτιδήποτε αξιόλογο συμβαίνει στην εταιρική ζωή του ΟΛΠ», υπογραμμίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, όλες οι προκηρύξεις αλλά και τα αποτελέσματά τους, οικονομικού αντικειμένου άνω των 36.000 σύμφωνα με τους κανονισμούς του, θα καταχωρούνται στο διαδίκτυο.

Οι Αποφάσεις Διαφάνειας λαμβάνουν για τον ΟΛΠ και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις ιδιαίτερη σημασία, ιδιαίτερα μετά το νέο επικαιροποιημένο 5ετές επενδυτικό πρόγραμμά του ύψους 1 δισ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα