Εντός Ιανουαρίου οι εγγραφές στο Μητρώο Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων

Ν. Πειραιά
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2010 11:26

Η Νομαρχία Πειραιά καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη να προσκομίσουν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να συνεχίσει να ισχύει η εγγραφή τους στο Μητρώο Ναυπηγοεπισκευαστικών Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το άρθρο 6, παρ. 4 του Ν. 3551/2007 «Μητρώο επιχειρήσεων, ναυπήγησης, επισκευής, μετατροπής και συντήρησης πλοίων» οι επιχειρήσεις που έχουν εγγραφεί στο Ειδικό Μητρώο, οφείλουν να προσκομίζουν στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά εντός του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους, πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και αποδεικτικό ασφαλιστικής ενημερότητας, σε διαφορετική περίπτωση διαγράφονται από το Ειδικό Μητρώο.

Τα παραπάνω ισχύουν και για τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εγγραφεί στο Μητρώο σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2642/98 και για τις οποίες οι αποφάσεις εγγραφής εξακολουθούν να ισχύουν για 5 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Για την υποχρέωση των επιχειρήσεων στη ναυπηγοεπισκευή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, η εκπλήρωση της οποίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσει να ισχύει η εγγραφή τους στο Μητρώο του Ν. 3551/2007, ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ενημέρωσε με έγγραφό του τα Επιμελητήρια του Πειραιά, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά τις επιχειρήσεις και σωματεία της.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Νομαρχίας Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 12, Πειραιάς, 213 1602183).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα