Jumbo: Αύξηση πωλήσεων το α’ εξάμηνο της χρήσης

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2010 12:22

Αύξηση 5,8% περίπου εμφάνισαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo κατά το πρώτο εξάμηνο της οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2009- Ιούνιος 2010), όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την εταιρεία.

«Ο ρυθμός αυτός επιτεύχθηκε παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη χριστουγεννιάτικη περίοδος όπου ο όμιλος δεν πούλησε ηλεκτρονικές κονσόλες καθώς έχουν καταργηθεί. Οι κονσόλες αποτελούσαν περίπου το 11% των πωλήσεων του Δεκεμβρίου», τονίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, οι πωλήσεις της Ελλάδας παραμένουν ικανοποιητικές παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε προσθήκη καινούργιου καταστήματος στο δίκτυό της. Η Κύπρος παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα συνεχίζοντας να έχει διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης. Όσον αφορά την Βουλγαρία, το νέο κατάστημα του Ομίλου στο Plovdiv που πρωτολειτούργησε τον Νοέμβριο συνέβαλε στην διψήφια αύξηση των πωλήσεων που σημειώθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2009- Ιούνιος 2010).

«Ο Όμιλος παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα εντείνει τις προσπάθειές του ώστε να βγει πιο δυνατός μετά την κρίση», υπογραμμίζει η Jumbo, σημειώνοντας πως σε αυτό αναμένεται να συμβάλουν και τα νέα καταστήματα που θα λειτουργήσουν την επόμενη οικονομική χρήση (Ιούλιος 2010- Ιούνιος 2011).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΠΕΛΑ



Σχολιασμένα