Vivartia: Στις 30/06 η απόσχιση των τεσσάρων κλάδων

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2010 18:05

Tην 30.6.2010 αντί την 31.3.2009 όρισε ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης της Vivartia ως νέα ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού για την απόσχιση των τεσσάρων κλάδων της εταιρείας, καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες διαδικασίες της ταυτόχρονης απόσχισης των τεσσάρων κλάδων της εταιρίας.

Κατόπιν της απόφασης αυτής του διοικητικού συμβουλίου, και δεδομένου ότι, όπως εξέθεσε στους κ.κ. μετόχους ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης τα προς έγκριση θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν ήταν έτοιμα προς συζήτηση και λήψη απόφασης, η εξ αναβολής έκτακτη γενική συνέλευση της 8ης Ιανουαρίου 2010 δεν προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Με νεότερη πρόσκληση της εταιρείας θα συγκληθεί νέα γενική συνέλευση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της σημερινής ημερήσιας διάταξης.

Ειδικότερα, και σε συνέχεια της από 26.3.09 ανακοίνωσης, ο κλάδος παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και ποτών, ο κλάδος παραγωγής και εμπορίας αρτοποιίας και ζαχαρωδών, ο κλάδος παροχής υπηρεσιών εστίασης και ο κλάδος παραγωγής και εμπορίας καταψυγμένων τροφίμων εισφέρονται στις 100% θυγατρικές της εταιρίες «ΔΕΛΤΑ Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία Τροφίμων», «Chipita Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία», «Goody΄s Ανώνυμη Εταιρία Υπηρεσιών Εστίασης» και «Μπάρμπα - Στάθης Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία», αντίστοιχα, ενώ η εταιρία θα συνεχίσει να λειτουργεί με τη δραστηριότητα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διοίκησης στις θυγατρικές της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα