Διαψεύδει η ΕΠΑ τα περί εξελίξεων στο μετοχικό σχήμα της

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 18:40

Διαψεύδει με ανακοίνωσή της η εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής (ΕΠΑ Αττικής) τα περί εξελίξεων στο μετοχικό σχήμα της, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα. Όπως σημειώνει, η μετοχική σύνθεση της εταιρείας παραμένει αναλλοίωτη (ΔΕΠΑ μέσω της ΕΔΑ 51% & Attiki Denmark 49%).

Σημειώνεται ότι η Shell Upstream International κατέστησε σαφές ότι δεν αποσύρεται από την επένδυση στην εταιρεία Attiki Denmark - κατόχου του 49% της ΕΠΑ Αττικής - όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Shell θα εξακολουθήσει να συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση της ΕΠΑ Αττικής.

Στο ίδιο δημοσίευμα αμφισβητείται η νομιμότητα της σημερινής διοίκησης της ΕΠΑ Αττικής, καθώς και το ευοίωνο επιχειρησιακό μέλλον της εταιρίας. H διοίκηση της εταιρίας, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ασκείται μέσω του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου της και του γενικού διευθυντή, ο διορισμός του οποίου έχει πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και του καταστατικού.

Με βάση τα παραπάνω είναι σαφές ότι οι λειτουργίες και διαδικασίες της ΕΠΑ Αττικής συνεχίζονται ανεπηρέαστα σε κάθε επίπεδο και η επιχειρησιακή πορεία της εταιρείας προμηνύεται δυναμική για το άμεσο μέλλον, καθώς η εμπορική πολιτική της για το 2010 αναμένεται να αποφέρει σημαντική άνοδο πωλήσεων και περαιτέρω αύξηση των 210.000 νοικοκυριών, που τροφοδοτεί με φυσικό αέριο στην Αττική, τονίζει η εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα