CosmOTE : Υποτροφίες 70.000 ευρώ σε μαθητές της επαρχίας

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2002 11:07

Η CosmOTE, προκηρύσσει από εφέτος και για κάθε χρόνο, 10 υποτροφίες ύψους 7.000 ευρώ, η κάθε μία, για πτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα.

Οι υποτροφίες, αφορούν αποφοίτους Λυκείου του σχολικού έτους 2001-2002 που έχουν εισαχθεί σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα της χώρας μας, ως πρωτοετείς φοιτητές και που για εφέτος προέρχονται από περιοχές των νομών Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Φλώρινας, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Ευρυτανίας, Δωδεκανήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Αρκαδίας.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, ο νέος αυτός θεσμός, οι «Υποτροφίες CosmOTE», βασίστηκε πρωταρχικά στην πίστη της εταιρείας στην παιδεία, ως παράγοντα πολιτισμού και ως μέσου διεύρυνσης του ανθρώπινου νου. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε επίσης, η πάγια βούληση της CosmOTE, να βοηθά στην ενίσχυση της περιφέρειας και των κατοίκων της, κυρίως όσων ζουν σε ακριτικές περιοχές, περιοχές με οικονομικές δυσχέρειες, περιοχές με καταγεγραμμένο πρόβλημα υπογεννητικότητας ή περιοχές που πλήττονται από εσωτερική μετανάστευση.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να παραλαμβάνουν τα σχετικά έντυπα, από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και ΜΜΕ, της CosmOTE (010 6177566), ή στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας, στη διεύθυνση www.cosmote.gr

Μιλώντας για το πρόγραμμα, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων & ΜΜΕ της εταιρείας, Εριφύλη Γαλλή, δήλωσε, ότι: «Το πρόγραμμα υποτροφιών CosmOTE, εντάσσεται στη γενικότερη μακρόπνοη χορηγική στρατηγική της εταιρeίας και ως στόχο έχει να επιτελέσει κοινωνικό έργο ουσίας και να καθιερωθεί ως θεσμός που θα συντελέσει στη διαμόρφωση του αυριανού επιστημονικού και ακαδημαϊκού γίγνεσθαι».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα