Hellas On Line: Προχωρά η υλοποίηση του site της Ελληνικής Προεδρίας στην Ε.Ε.

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2002 19:09

Στην φάση πιστοποίησης και δοκιμών έχει εισέλθει η ανάπτυξη του δικτυακού τόπου www.eu2003.gr για την κάλυψη των εργασιών της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο πρώτο εξάμηνο του 2003.

Την υλοποίηση και τροφοδοσία του δικτυακού τόπου έχει αναλάβει η Hellas On Line. Στα τέλη Οκτωβρίου αρχίζει η δοκιμαστική λειτουργία του κόμβου και στις αρχές Δεκεμβρίου η κανονική λειτουργία, η οποία θα διαρκέσει έως τα τέλη Ιουλίου του 2003.

Οπως ανακοίνωσε η Hellas On Line, ο στόχος του δικτυακού τόπου είναι τριπλός: να καταστεί εργαλείο δουλειάς για τους αξιωματούχους της Προεδρίας, να προωθήσει και να προβάλει την εικόνα και τις δραστηριότητες της Προεδρίας, της Ελλάδας, και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τέλος να καταστεί εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης τόσο για την Προεδρία, όσο και για την Ελλάδα και την ΕΕ.

Στον χρήστη θα παρέχονται πλήθος υπηρεσίες, όπως ενημέρωση μέσω newsletter και e-mail, WAP, SMS alerts, υπηρεσίες προσωποποίησης, μηχανή αναζήτησης κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ανάπτυξης εφαρμογών, στο Call Center της Hellas On Line στο 010 6296300 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hol.gr .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα