Eurostar: Επενδύσεις ύψους 34 εκατ. για πιο αξιόπιστα τρένα

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010 18:08
UPD:18:12

Περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ θα επενδύσει τους επόμενους μήνες η σιδηροδρομική εταιρεία Eurostar προκειμένου να βελτιώσει την αξιοπιστία των τρένων και των πληροφοριών σε περίπτωση προβλημάτων στα δρομολόγιά της.

Σε ανακοίνωσή της η Eurostar επισημαίνει ότι το διοικητικό της συμβούλιο δεσμεύθηκε ήδη από την Τετάρτη να πραγματοποιήσει το σύνολο των προτάσεων που της έγιναν από την ανεξάρτητη επιτροπή που συστάθηκε έπειτα από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία των τραίνων της εταιρείας τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η εταιρεία ετοιμάζεται να επενδύσει 34 εκατομμύρια ευρώ για τη βελτίωση της αξιοπιστίας των σιδηροδρόμων Eurostar σε ακραίες καιρικές συνθήκες, της πληροφόρησης και της υποστήριξης των επιβατών σε περιπτώσεις προβλημάτων στα δρομολόγια και των δικτύων επικοινωνίας εντός και εκτός του τούνελ της Μάγχης.

Τέλος, η Eurostar θα δημιουργήσει μία ομάδα που θα επιβλέπει την υλοποίηση των συστάσεων της ανεξάρτητης επιτροπής.

Ο γενικός διευθυντής της Eurostar δήλωσε σε ανακοίνωσή του «αποφασισμένος να ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους».

«Η προτεραιότητά μας, διαβεβαιώνει, είναι να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των επιβατών λαμβάνοντας όλα τα απαράιτητα μέτρα ώστε μία τέτοια κατάσταση να μην επαναληφθεί».

Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα