Δρομολόγια Αθήνα - Μάντσεστερ και σύνδεση με Ιράκ από τη Viking Hellas

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2010 15:16
UPD:15:17

Δρομολόγια μεταξύ Αθήνας και Μάντσεστερ ξεκίνησε από την 1η Φεβρουαρίου 2010 η Viking Hellas Airlines, η ελληνική αεροπορική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της Viking, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η εταιρεία πραγματοποιεί τρεις τακτικές εβδομαδιαίες πτήσεις, με ναύλους που ξεκινούν από €59 (απλή μετάβαση), συμπεριλαμβανομένων των τελών και φόρων αεροδρομίου.

Οι πτήσεις από την Αθήνα προς το Μάντσεστερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, με υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 737-300 του ομίλου Viking, ενώ από την άνοιξη του 2010, η Viking Hellas Airlines θα πετάει με νέα ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας Αirbus 320.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει απευθείας σύνδεση της Αθήνας με τρεις προορισμούς του Ιράκ – τη Βαγδάτη, το Ερμπίλ και τη Σουλεϊμανία – καλύπτοντας έτσι την αυξημένη ζήτηση, κυρίως από επιβάτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι η Viking Hellas Airlines έχει συνάψει συμφωνίες με την Olympic Air και την Aegean Airlines ώστε να προσφέρει λειτουργικές συνδέσεις με το δίκτυο της Αθήνας, παρέχοντας στους επιβάτες της τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με προορισμούς πόλεις και νησιά της Ελλάδας, όπως επίσης και την ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε τις πρώτες τακτικές πτήσεις μας από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το Μάντσεστερ. Αναμένουμε ότι η συγκεκριμένη σύνδεση θα αποδειχθεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη επιλογή για εμάς. Επίσης, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ώστε να βελτιώσουν τις ταξιδιωτικές επιλογές από την Ελλάδα προς τα βόρεια της Αγγλίας και πιο πέρα», δήλωσε ο Roger Gatt, Εμπορικός Διευθυντής της Viking Hellas Airlines.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα