ΧΑΑ - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2002 17:03

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε.

Εκτακτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 29/10/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Λεωφόρου Συγγρού 231, στον Δήμο Ν. Σμύρνης Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας "ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ." από την Εταιρεία "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε." και έγκριση του κοινού Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, μετά από ακρόαση και έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του ΚΝ 2190/20 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και της Έκθεσης αποτίμησης. 2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας Παροχή ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την ταχτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και λοιπών χρηματιστηριακών θεμάτων. 3. Παροχή εξουσιοδότησης στον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής σύμβασης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή σχετικής δήλωσης που απαιτείται για το σκοπό αυτό. 4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. 5. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, των προστηθέντων και των πληρεξουσίων του για τη συγχώνευση των εταιρειών "ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ Α.Ε.Γ.Ε." και "ΤΡΙΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ." με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη. 6. Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου όπως προβεί σε λοιπές ενέργειες που θεωρούνται απαραίτητες για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 7. Διάφορες ανακοινώσεις.

ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Δ.Α.Ε.Ε.Χ.

Β΄ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 29/10/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά (κτίριο CECIL 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφησή της από την εταιρία «ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου›, με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, έγκριση του από 30.6.2002 Ισολογισμού Μετασχηματισμού της Εταιρίας και έγκριση της κατ’ άρθρο 3 του Ν.2166/1993 Έκθεσης διαπίστωσης της λογιστικής αξίας της Εταιρίας και της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς το σκοπό αυτό. 3. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της συγχώνευσης. 4. Καθορισμός των ιδιοτήτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας ως εκτελεστικών, μη εκτελεστικών και ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών και προέγκριση αμοιβών των ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών μελών, σύμφωνα με το Ν.3016/2002. 5. Διάφορες ανακοινώσεις.

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.

Β΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 29/10/2002, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, Ξενίας 5-7 και Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισιά (κτίριο CECIL 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και της Συγχώνευσης της Εταιρίας με απορρόφηση της εταιρίας «ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Διεθνής Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου› με βάση τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, και έγκριση της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 του Κ.Ν. 2190/1920 Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας α. λόγω της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας «ALPHA TRUST ΩΡΙΩΝ Διεθνής Ανώνυμος Εταιρία Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου› και β. με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών, με σκοπό τη στρογγυλοποίηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών στα δύο δεκαδικά του ευρώ και παράλληλη μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία των ανωτέρω αποφάσεων. 4. Απόφαση περί τακτοποίησης των κλασματικών δικαιωμάτων που θα προκύψουν. 5. Παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς το σκοπό αυτό. 6. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της συγχώνευσης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΔΡΟ



Σχολιασμένα