Εγκρίθηκε από τις γ.σ. η συγχώνευση Π. Κωτσόβολος - Ράδιο Αθήναι

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 18:33

Οριστικό τέλος στο θέμα της συγχώνευσης της Π. Κωτσόβολος με το Ράδιο Αθήναι έδωσαν οι χθεσινές γενικές συνελεύσεις των εταιρειών, οι οποίες ενέκριναν κατά πλειοψηφία τις προτάσεις της διοίκησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι εγκρίθηκε και η επέκταση του σκοπού της εταιρείας στους τομείς της διαχείρισης ακινήτων και της προώθησης συνδέσεων φυσικού αερίου.

Στη γ.σ. της Π. Κωτσόβολος ελήφθη απόφαση για συγχώνευση της Π. Κωτσόβολος ΑΕΒΕ με απορρόφηση της θυγατρικής της, Ράδιο Αθήναι ΑΕΒΕΤΕ, με αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Κωτσόβολος έτσι ώστε από ένα ευρώ ανά μετοχή, που είναι σήμερα, να γίνει 1,06 ευρώ ανά μετοχή και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 3.265.783 ευρώ.

Παράλληλα η γενική συνέλευση της Π. Κωτσόβολος εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο με εκτελεστικά μέλη τους: Βασίλειο Φουρλή, Παύλο Φουρλή, Ιωάννη Μπρέμπο, Δημήτριο Μάρκου, Οδυσσέα Δημητριάδη και Περικλή Κάτσο. Ως μη εκτελεστικά τους: Ιωάννη Παράβαλο, Ιωάννη Κεχαγιά και Stuart Owens. Οι κ.κ. Παράβαλος και Κεχαγιάς λειτουργούν και ως ανεξάρτητα μέλη του δ.σ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα