Αναβολή συγχώνευσης της Despec Technology Holdings με την VDDG

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 19:33

Την αναβολή της συγχώνευσης με την ολλανδική εταιρεία Despec Groep BV (VDDG) αποφάσισε το δ.σ. της Despec Technology Holdings. Ανάλογη θέση τήρησε και η γενική συνέλευση των μετόχων της Bravelend Holding BV, η οποία αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της Despec Groep BV (VDDG).

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αναβολή της συγχώνευσης κρίθηκε σκόπιμη, λόγω των αρνητικών συνθηκών που επικρατούν στις διεθνείς αγορές αλλά και στο ελληνικό Χρηματιστήριο.

Οι δύο εταιρείες αρχικά είχαν συμφωνήσει πως η συγχώνευση θα πραγματοποιηθεί μέσω αύξησης κεφαλαίου της Despec Technology Holdings υπέρ των μετόχων της Bravelend με τιμή έκδοσης των νέων μετοχών τα 4,5 ευρώ, και στη συνέχεια εξαγορά του 100% της Bravelend με χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση κεφαλαίου.

Η Despec Technology Holdings κατέχει σήμερα ποσοστό 30% στην Bravelend, που ελέγχει κατά 100% την Despec Groep BV (VDDG). Οι δύο εταιρείες, όπως ανακοίνωσαν, θα συνεχίσουν την συνεργασία τους στο επίπεδο της εκμετάλλευσης των δικτύων διανομής που διαθέτουν, δίνοντας έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων συνεργιών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα