ΧΑΑ - Αποφάσεις

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2002 19:47

Το δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε κατά την σημερινή συνεδρίασή του τo ενημερωτικό δελτίο της εισηγμένης Α.ΚΑΜΠΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με τo ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε, η εταιρία προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 16.765.056 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους και τιμή διάθεσης 1,95 ευρώ, με αναλογία οκτώ νέες κοινές ανώνυμες μετοχές για κάθε 10 παλαιές κοινές ανώνυμες μετοχές.

To δ.σ. του ΧΑΑ κατά την σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε:

– Την εισαγωγή των μετοχών που προέκυψαν από τη μετατροπή του συνόλου των κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρείας ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε. σε κοινές ονομαστικές μετοχές.

Το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την σημερινή συνεδρίασή του ενημερώθηκε :

– Για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρείας ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ Α.Ε. από τρία σε 2,41 ευρώ.

– Για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας ΑΤΕΡΜΩΝ σε ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με διακριτικό τίτλο ΑΛΜΑ-ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε. και την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 0,2935 σε 0,30 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα