Αναπροσανατολισμό της οικονομίας ζητεί ο Γ. Προβόπουλος

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 14:41
UPD:14:43

Όπως ανέφερε ο κεντρικός τραπεζίτης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «η χώρα περνάει μια συνολική κρίση, που αφορά όλη την οικονομία και όλη την κοινωνία και γιΆαυτό δεν μπορεί κανείς να προσβλέπει σε λύσεις αποσπασματικές, μονοδιάστατες ή βραχυπρόθεσμες».

Tην ανάγκη αναπροσανατολισμού της οικονομικής μας πολιτικής προς μια εντελώς νέα διαφορετική κατεύθυνση υπογράμμισε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Όπως ανέφερε ο κεντρικός τραπεζίτης, «η χώρα περνάει μια συνολική κρίση, που αφορά όλη την οικονομία και όλη την κοινωνία και γιΆαυτό δεν μπορεί κανείς να προσβλέπει σε λύσεις αποσπασματικές, μονοδιάστατες ή βραχυπρόθεσμες».

Γ. Προβόπουλος: Θα χρειαστεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από όλους ανεξαιρέτως

Γ. Προβόπουλος: Θα χρειαστεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από όλους ανεξαιρέτως

Πρόσθεσε πως αυτός αναπροσανατολισμός της οικονομίας είναι η συνταγή για έξοδο «από αυτή την κατάσταση, την καθόλου ευχάριστη».

Καταλήγοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του «ότι θα βαδίσουμε αυτόν τον δρόμο», επισημαίνοντας όμως ότι «δεν είναι εύκολος βεβαίως, αλλά δεν είναι και δρόμος της μιας χρονιάς, γιατί θα χρειαστεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από όλους ανεξαιρέτως».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα