Ευρωσύμβουλοι: Ενδιαφέρον για εισαγωγή στο χρηματιστήριο της Πολωνίας

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2010 16:52

Το ενδεχόμενο συνεργασίας και συγκεκριμένα της εισαγωγής της Ευρωσύμβουλοι στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας συζητήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Διευθυντής Ανάπτυξης του χρηματιστηρίου, Robert Kwiatkowski, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας την Παρασκευή.

Οι συζητήσεις έγιναν ενόψει της άμεσης προοπτικής για περαιτέρω διεύρυνση του διεθνούς δικτύου της Ευρωσύμβουλοι με την εξαγορά πολωνικής εταιρείας συμβούλων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του Χρηματιστηρίου της Βαρσοβίας στους Έλληνες εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Guardian Trust στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ευρωσύμβουλοι, κος Στάθης Ταυρίδης, εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του Ομίλου Ευρωσύμβουλοι για την εξάπλωσή του στην επιχειρηματική αγορά της Πολωνίας αλλά και για το Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας, που αποτελεί τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά της Ανατολικής Ευρώπης, με κεφαλαιοποίηση 173 δισ. ευρώ και ημερήσιο τζίρο μεγαλύτερο από 400 εκατ. για το 2010.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα