Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Συνεργασία με Σύνδεσμο Franchise Ελλάδος

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010 13:12

Μνημόνιο συνεργασίας με το Σύνδεσμο Franchise Ελλάδος υπέγραψε το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, με σκοπό να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων που αναπτύσσονται με την μέθοδο της Δικαιόχρησης (franchising), δίνοντας στα μέλη του Συνδέσμου την δυνατότητα της επικοινωνίας με τις κατάλληλες επαφές σε διάφορες χώρες, για την ανάπτυξη σε αυτές των ελληνικών franchise concepts.

Μέσα από το μνημόνιο προβλέπεται η συμμετοχή και συνεργασία των μελών του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, στις δράσεις του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, όπως στην οργάνωση κλαδικών και μεικτών επιχειρηματικών αποστολών στις ΗΠΑ, στη συμμετοχή Ελληνικών επιχειρήσεων σε κλαδικές ή / και γενικές εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ με σκοπό την προώθησή τους στη μεγάλη Αμερικανική αγορά, στην οργάνωση ημερίδων, συνεδρίων και άλλων συναντήσεων στις ΗΠΑ με σκοπό την προβολή των δυνατοτήτων της Ελληνικής οικονομίας και της ελκυστικότητας της Ελλάδας ως χώρας υποδοχής ξένων επενδύσεων, καθώς και στην οργάνωση συναντήσεων με εξέχουσες και διεθνείς προσωπικότητες στις ΗΠΑ περιλαμβανομένων και Ελληνικών ομογενειακών παραγόντων.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να συνεργάζονται από κοινού για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του ΣFE.

Το μνημόνιο υπογράφτηκε στην έδρα του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου μεταξύ του Προέδρου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννο Γραμματίδη και του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος, κ. Ιωάννη Ηλιάδη παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ηλία Σπυρτούνια και του Γενικού Διευθυντή του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος κ. Σωτήρη Γιαννακάκη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα