Info-Quest - Εργο σε Τράπεζα Ευξείνου Πόντου

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2002 15:08

Την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος HRM ''ATOMO'' στην Black Sea Trade and Development Bank (Τράπεζα Ευξείνου Πόντου), το διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε πρόσφατα η Info-Quest.

Στην tράπεζα, όπου εργάζονται εκατό στελέχη και υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων, εγκαταστάθηκαν τα υποσυστήματα Διαχείρισης Προσωπικού''Personnel'' και Μισθοδοσίας ''Payroll'', στην αγγλική έκδοση της εφαρμογής, ώστε να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες του οργανισμού, που προκύπτουν από την στελέχωση της Τράπεζας με διεθνές προσωπικό και από το ιδιαίτερο σύστημα μισθών και επιδομάτων που διαθέτει. Το σύστημα βρίσκεται ήδη σε παραγωγική λειτουργία και υποστηρίζεται από το Τεχνικό Τμήμα της Info-Quest.

Η εφαρμογή ''ΑΤΟΜΟ'' που έχει αναπτυχθεί από το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού της Info-Quest, έχει εγκατασταθεί και εξυπηρετεί ολοκληρωμένα της ανάγκες Διαχείρισης Προσωπικού περισσότερων από 40 ομίλων επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων οι: Ομιλος Citicorp, Ομιλος Τράπεζας Κύπρου, HSBC Bank, Εγνατία Τράπεζα, NOVA Bank, Societe Generale, Όμιλος Λαϊκής Τράπεζας, Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Probank, και Aspis Bank.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα