Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ζημιωθέντων από τις Ασπίς Πρόνοια-Commercial Value

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 18:50
UPD:18:51
AΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Ευθύνες στην πολιτεία, τις εποπτικές αρχές της ασφαλιστικής αγοράς και τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάκληση της άδειας της ασφαλιστικής εταιρείας Ασπίς Πρόνοια και την μετέπειτα αδυναμία εξεύρεσης λύσης, απέδωσε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από τις Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και πορείας προς την Βουλή.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, η κυβέρνηση αδιαφορεί πλήρως για τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε περισσότερους από 1.000.000 άμεσα ή έμμεσα ασφαλιζόμενους και τις οικογένειές τους.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ επεσήμανε ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από την ανάκληση της άδειας των δύο ασφαλιστικών εταιρειών.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Κεχαγιάογλου ανέφερε ότι η πρόσφατη πρόταση νόμου που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών οδηγεί σε οριστική απώλεια δικαιωμάτων των κατόχων ασφαλιστηρίων υγείας, συνταξιοδοτικών και αποταμιευτικών προγραμμάτων κλπ και έχει αντίθετες γνώμες και μέσα από το ΠΑΣΟΚ.

Γνωστοποίησε δε ότι στις επόμενες δράσεις του Συλλόγου είναι μεταξύ άλλων η ενημέρωση με υπόμνημα της διαρκούς επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα