Οριακή άνοδος στη Σοφοκλέους

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2002 11:15
UPD:11:18

ΜΙΚΡΗ άνοδο σημειώνει κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης με το αγοραστικό ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μεσαία και τη μικρή κεφαλαιοποίηση.

Αυτή την ώρα, ο γενικός δείκτης σημειώνει άνοδο κατά 0,23% και βρίσκεται στις 1.823,75 μονάδες με τη συνολική αξία των συναλλαγών στα 5,80 εκατομμύρια ευρώ.

Από το σύνολο των μετοχών που έχουν αλλάξει χέρια, 102 σημειώνουν άνοδο, 19 υποχωρούν και 27 παραμένουν αμετάβλητες.

Ανοδικά κινείται και η πλειονότητα των επιμέρους δεικτών με πρωταγωνιστή τον κλωστοϋφαντουργικό, ο οποίος ενισχύεται κατά 1,80%. Ακολουθεί ο δείκτης των ασφαλειών με κέρδη 1,32%. Απώλειες καταγράφουν οι δείκτες τροφίμων και διυλιστηρίων.

Οι δείκτες τηλεπικοινωνιών και τραπεζών ενισχύονται κατά 0,17% και 0,29% αντιστοίχως.

Η μετοχή του ΟΤΕ υποχωρεί κατά 0,81%. Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λευτέρης Αντωνακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο Βουκουρέστι, απέφυγε να κάνει δηλώσεις σχετικά για τις διαπραγματεύσεις με τη ρουμανική κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση της Rom Telecom. Oι επαφές ανάμεσα στις πλευρές θα συνεχιστούν σήμερα.

Τον υψηλότερο τζίρο σημειώνουν οι μετοχές: Sex Form, Bάρδας, ΟΤΕ, Ινφορμάτικς και Ιατρικό Αθηνών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει προσυμφωνημένες συναλλαγές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα