Η Intralot στην έκθεση της Βόρειο-Αμερικανικής Ένωσης των Κρατικών Οργανισμών Τυχερών Παιχνιδιών

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 14:57

Στην ετήσια έκθεση που διοργάνωσε η Βόρειο-Αμερικανική Ένωση των Κρατικών Οργανισμών Τυχερών Παιχνιδιών (NASPL) στη Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε μέρος η Intralot μέσω της νεοϊδρυθείσας θυγατρικής της Intralot USA.

Με την ευκαιρία της εισόδου της στην αγορά των ΗΠΑ, η Intralot USA είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει τα σύγχρονα ολοκληρωμένα συστήματα πληροφορικής και την τεχνογνωσία της.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Intralot, το περίπτερο της Intralot USA βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος υψηλόβαθμων στελεχών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών από τις πολιτείες των ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό (μέλη της NASPL).

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας μεταξύ των προεδρείων της NASPL, της WLA (Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών) και των τριών μεγαλυτέρων προμηθευτών ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών συστημάτων τυχερών παιχνιδιών (GTECH, Scientific Games, Intralot) με αντικείμενο τη συνεργασία των φορέων σε θέματα πιστοποίησης, εναρμόνισης διαδικασιών για τους διεθνείς διαγωνισμούς, κ.ά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα