Louis Catering: Eπέκταση σε διεθνή αεροδρόμια και εμπορικά κέντρα

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2002 18:41

Την παρουσία του στην ελληνική αγορά ενισχύει περαιτέρω ο Ομιλος εταιριών Λούης με τη λειτουργία του a la carte εστιατορίου «The Olive Tree» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη θυγατρική του Louis Catering.

Η Louis Catering δραστηριοποιείται στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Μάρτιο 2001, με τον πολυχώρο εστίασης «Food Village by Louis Catering» και το «Louis Express».

Οπως επισημάνθηκε σήμερα από τη πλευρά της διοίκησης, τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την παρουσία του «Food Village» σε διεθνή αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα και κεντρικά σημεία σε μεγάλες πόλεις.

Η Louis Catering λειτουργεί εστιατόρια σε δεκατρία διεθνή αεροδρόμια και τέσσερα εμπορικά κέντρα.

Βασικό στόχο της εταιρείας αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο, η Compass, η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στον τομέα του επισιτισμού, είναι πλέον στρατηγικός της μέτοχος. Oι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της Eurest Inflight Services, της μονάδας τροφοδοσίας αεροπορικών εταιρειών στην Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα