Αναπτυξιακός φορέας του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2001 17:24

Νέος αναπτυξιακός φορέας του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας με την επωνυμία ΙΝΑ. Στόχος του φορέα να ενδυναμώσει και να αξιοποιήσει τις νέες δυνατότητες των εργαζομένων για ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο, να εφαρμόσει πιλοτικά προγράμματα ανάδειξης επιχειρήσεων και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η δραστηριοποίηση αυτή θα γίνει μέσα από την αξιοποίηση της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Equal και ειδικότερα του υποπρογράμματός της για την υποστήριξη των εταιρειών και των εργαζομένων στην κλωστοϋφαντουργία.

Ο αιτούμενος συνολικός προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 930 εκατ. δρχ., ενώ ο χρόνος υλοποίησής του θα διαρκέσει από τις 15 Νοεμβρίου 2001 έως τις 15 Μαϊου 2004.

Στους φορείς που συμμετέχουν στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΙΝΑ ανήκουν η Εταιρεία Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κλωστοϋφαντουργίας, Ενδυσης και Ινών ΑΕ, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ενδυσης Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Ειδών Ενδύσεως Θεσσαλίας, η ΟΒΕΣ (δευτεροβάθμια εργατική συνδικαλιστική οργάνωση με πανελλαδική διάρθρωση), το Κέντρο Ελληνικού Ενδύματος κλπ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα