Ιατρικό: Τι απαντά για την κλινική ΓΑΙΑ

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 12:01

«Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ούτε έχει δικαίωμα, ούτε και, πολύ περισσότερο μας αφήραισε την άδεια λειτουργίας μας. Κανένα αίτημα προς αυτό δεν διατυπώσαμε και οποιαδήποτε γνωμοδότηση του ΝΣΚ, ουδέν σημαίνει», υπογραμμίζει το Ιατρικό Αθηνών, απαντώντας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

«Λειτουργούμε, όπως απαιτεί ο νόμος και με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, στους εργαζόμενους και στους χιλιάδες μικρομετόχους μας», τονίζει η εταιρεία, σημειώνοντας πως θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε δικαστική εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κατά 100% θυγατρική του Ιατρικού Αθηνών με την επωνυμία «ΓΑΙΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» και το δια νόμου από εικοσαετίας περίπου ιδρυμένο κοινωφελές Ίδρυμα «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» συνέστησαν ΣΥΜΠΡΑΞΗ, με την έννοια και το περιεχόμενο του άρθρου 5 παρ. 1 Σ και 361 Αστικού Κώδικα, με βάση τις ρητές διατάξεις του ν. 3454/2006.

«Συνεχίζουμε από το Νοέμβριο 2009 τη λειτουργία της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ, επιτυχώς και νομίμως, με βάση, πέραν των ως άνω διατάξεων σχετική άδεια του Υπουργείου Υγείας», τονίζει το Ιατρικό Αθηνών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα