Frigoglass: Πρόκριση για τα ευρωπαϊκά βραβεία για το περιβάλλον

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 13:20

Στους 10 φιναλίστ των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων 2010 για το περιβάλλον προκρίθηκε η Frigoglass, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωσή της.

Οι υπόλοιπες εννέα ευρωπαϊκές εταιρείες προέρχονται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Τουρκία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Σημειώνεται ότι οι 10 τελικοί υποψήφιοι ξεχώρισαν ανάμεσα σε 141 εταιρείες από 24 ευρωπαϊκές και άλλες χώρες.

Τα βραβεία, τα οποία απονέμονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάθε δύο χρόνια, έχουν στόχο να επιβραβεύσουν τις εταιρείες που διακρίνονται για την συνεισφορά τους στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης σε μία από τις εξής τέσσερις κατηγορίες : διαχείριση, προϊόντα, διαδικασίες και διεθνή συνεργασία.

Οι τέσσερις νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Ιουνίου 2010, κατά τη διάρκεια της «Πράσινης Εβδομάδας», στις Βρυξέλλες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προκριθήκαμε στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2010 για το Περιβάλλον. Η διάκριση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στο σχεδιασμό και την προσφορά προϊόντων που παρέχουν λύσεις σε μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας περιορίζοντας παράλληλα την επιβάρυνση του φαινόμενου του θερμοκηπίου και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την αειφόρο ανάπτυξη παραμένουν κορυφαία προτεραιότητα αλλά και συνεχής μακροπρόθεσμος στόχος για την Frigoglass», δήλωσε ο κ. Πάνος Γιαννόπουλος, Διευθυντής Marketing της Frigoglass.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα