Χ.Α.: Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης για Πραξιτέλειο, Ατέρμων

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010 12:14
UPD:12:19

Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης για τις μετοχές των εταιρειών «Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο Σύγχρονης Ιατρικής ΑΕ» και «Ατέρμων Δυναμική Επικοινωνία ΑΔΕΚΕ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Χ.Α.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε αυτή, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η εταιρία Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν.3556/2007, οι μετοχές της παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία να συντάξει και δημοσιοποιήσει την ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009.

Επίσης, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και δεδομένου ότι η Ατέρμων δεν προέβη εντός της προθεσμίας των δέκα ημερών στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αρθεί η παράβαση του άρθρου 4 του ν. 3556/2007, οι μετοχές της παραμένουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης, καθώς η ετήσια οικονομική έκθεση της χρήσης 2009 που δημοσίευσε η εταιρεία αποκλίνει από τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.

«Η συνέχιση της αναστολής των ανωτέρω μετοχών κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιρειών», καταλήγει το Χ.Α. στην ανακοίνωσή του.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα