Ολυμπιακή ενημέρωση υψηλής τεχνολογίας από τον ΟΤΕ

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2002 15:31

Το πρόγραμμα «Αθλόπολις», το οποίο χρηματοδοτείται από τον Ομιλο του ΟΤΕ (ΟΤΕ, Cosmote και Otenet), που είναι μέγας χορηγός των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, παρουσίασε σήμερα η διοίκηση του Ομίλου.

Στόχος του προγράμματος που αρχίζει τον επόμενο μήνα και θα ολοκληρωθεί το 2004, είναι να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν ενεργά οι πολίτες σε ό,τι αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Το πρόγραμμα, το οποίο μέχρι το 2004 θα ταξιδέψει σε 50 πόλεις της Ελλάδος, περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

- Το Φωτόραμα, έναν θόλο, μέσα από τον οποίο ο συμμετέχων, με ειδικά οπτικοακουστικά μέσα, ζει τις φάσεις της Ολυμπιακής πορείας.

- Το Αθλόραμα, που είναι ένας χώρος υψηλής τεχνολογίας, όπου ο πολίτης συμμετέχει σε μια σειρά από παιχνίδια με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες.

- Την Οθόνη των Ολυμπιακών Μηνυμάτων, όπου ο κάθε συμμετέχων θα μπορεί να αφήνει την προσωπική του σφραγίδα, στέλνοντας μηνύματα που προβάλλονται στην οθόνη.

- Τον Κόσμο του ΟΤΕ και της Cosmote, όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του Ομίλου ΟΤΕ.

Η «Αθλόπολις», μέχρι το τέλος του έτους, θα φιλοξενηθεί σε επτά πόλεις, μεταξύ των οποίων και οι πέντε Ολυμπιακές, με την ακόλουθη σειρά: Βόλος, Λαμία, Καλαμάτα, Πάτρα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα