Αποφασισμένος για σκληρή μάχη ο CEO της Goldman

Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 14:30

Επίθεση στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς (SEC) για ψευδείς κατηγορίες εξαπέλυσε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs Group Inc, Λόιντ Μπλάνκφεϊν.

Επίθεση στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς (SEC) για ψευδείς κατηγορίες εξαπέλυσε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs Group Inc, Λόιντ Μπλάνκφεϊν, σε τηλεφωνική του συνέντευξη στους Financial Times.

Ο κ. Μπλάνκφεϊν προσπαθεί να τονώσει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματικών εταίρων της επενδυτικής τράπεζας μετά τη δίωξη που άσκησε η SEC εις βάρος της για εξαπάτηση των επενδυτών όσον αφορά στο σύνθετο ομόλογο υψηλού κινδύνου που διέθεσε στην αγορά.

Σε συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες ιδιωτικών κεφαλαίων της Goldman Sachs, ο CEO έδωσε την εντύπωση ότι είναι αποφασισμένος να δώσει σκληρή μάχη στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με προσκείμενες πηγές, ο κ. Μπλάνκφεϊν εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός, καθώς πιστεύει ότι το κράτος έχει βαλθεί να τους εξαφανίσει, ότι δέχονται επίθεση και ότι το όλο ζήτημα υποκινείται από αμιγώς πολιτικές σκοπιμότητες.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα