ΕΥΔΑΠ: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση

Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 16:46

Την ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών της ΕΥΔΑΠ, ιδιαίτερα στην παρούσα δυσχερή οικονομική συγκυρία, υπογράμμισε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Θεμιστοκλής Λέκκας κατά την επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων.

Σημειώνεται ότι η σημερινή ΓΣ εξέλεξε τα εννέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, που εκπροσωπούν το μέτοχο της πλειοψηφίας, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, εξέλεξε σήμερα η επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας.

Τα νέα εννέα μέλη του ΔΣ, είναι οι: Θεμιστοκλής Λέκκας, καθηγητής πανεπιστημίου, Νικόλαος Μπάρδης, μηχανολόγος μηχανικός, Βασίλειος Αυγερινός, δικηγόρος, Γεώργιος Κοντορούπης, καθηγητής Πανεπιστημίου, Παναγιώτης Μπέης, χημικός μηχανικός, Διονύσιος Ασημακόπουλος, καθηγητής Πανεπιστημίου, Αντώνης Κοτσώνης, πολιτικός μηχανικός, Νικόλαος Τζήκας, δημόσιος υπάλληλος και Νικόλαος Κογιουμτζής, επιχειρηματίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ακολούθησε συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου, κατά την οποία εξελέγησαν ο Θεμιστοκλής Λέκκας, καθηγητής Πανεπιστημίου, ως νέος πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ και ο Νικόλαος Μπάρδης ως νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Περιγράφοντας τους γενικούς στόχους της ΕΥΔΑΠ, ο κ. Μπάρδης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την αξιόπιστη καταμέτρηση των αποθεμάτων νερού και την ορθολογική διαχείρισή τους, στη ρύθμιση και τη σταδιακή είσπραξη των τεράστιων οφειλών των δήμων και κοινοτήτων προς την ΕΥΔΑΠ, στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε δήμους που βρίσκονται στα όρια της περιοχής ευθύνης της, καθώς και στην ανάπτυξη συνεργασίας με δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης (ΔΕΥΑ).

Το ΔΣ συμπληρώνεται με τους εκπροσώπους των μετόχων της μειοψηφίας Γεώργιο Μαστραγγελόπουλο (ΑΤΕ) και Χρήστο Μιστριώτη (Eurobank), καθώς και τους εκπροσώπους των εργαζομένων Ευάγγελο Μουτάφη και Εμμανουήλ Αγγελάκη. Η ΓΣ εξέλεξε επίσης ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος τον Νικόλαο Τζήκα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ



Σχολιασμένα