Cosmote-Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2002 15:33

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της Cosmote Kινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων:

- Η τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της COSMOTE, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να αναλαμβάνει τη διαχείριση εταιρειών κινητών επικοινωνιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (άρθρο 23ο ΚΝ2190/1920).

- Οι βασικοί όροι της σύμβασης με τον ΟΤΕ και την ΟΤΕ INTERNATIONAL για τη διαχείριση από την COSMOTE των θυγατρικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας του ΟΤΕ στην ΠΓΔΜ και τη Βουλγαρία.

Επίσης, εγκρίθηκε η ανανέωση της υφιστάμενης σύμβασης με τον ΟΤΕ για την εκτύπωση, εμφακέλωση και παράδοση των λογαριασμών των συνδρομητών της COSMOTE στα ΕΛΤΑ προς διανομή και η τροποποίηση όρων της υφιστάμενης σύμβασης σύστασης Κοινοπραξίας μεταξύ ΟΤΕ-COSMOTE-OTEnet αναφορικά με την Ολυμπιακή χορηγία για την «Αθήνα 2004» (άρθρο 23α ΚΝ 2190/1920), ενώ αναβλήθηκε η συζήτηση για το θέμα της μεταβίβασης στην COSMOTE πάγιου εξοπλισμού του ΟΤΕ για την εκμετάλλευση της άδειας Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης της COSMOTE στα 25 GHz, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποτίμηση του προς μεταβίβαση εξοπλισμού από την εκτιμητική επιτροπή του άρθρου 9 του νόμου περί Ανωνύμων Εταιριών.

Στη σημερινή συνέλευση εγκρίθηκε επίσης η εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Αποστολίδη ως δεύτερου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου, σε εφαρμογή του νόμου 3016/2002 περί εταιρικής διακυβέρνησης. Κατόπιν των ανωτέρω η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της COSMOTE έχει ως εξής:

- Ελευθέριος Αντωνακόπουλος - Πρόεδρος - Μη εκτελεστικό Μέλος

- Ivar Sliper -Αντιπρόεδρος - Μη εκτελεστικό Μέλος

- Ευάγγελος Μαρτιγόπουλος - Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος

- Λεωνίδας Ασημάκης - Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος

- Κωνσταντίνος Αποστολίδης - Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος

- Γεώργιος Ιωαννίδης - Μη εκτελεστικό Μέλος

- Χρήστος Οικονόμου - Μη εκτελεστικό Μέλος

- Ιωάννης Σαραντίτης - Μη εκτελεστικό Μέλος

- Arve Johansen - Μη εκτελεστικό Μέλος



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα