Space Hellas: Συνεργασία με VMware

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010 16:26

Τη συνεργασία της με την εταιρεία VMware για λύσεις Virtualization & Cloud Computing ανακοίνωσε η Space Hellas.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, διαθέτοντας πέντε VMware Certified Professionals, εκ των οποίων 3 στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη, και αντίστοιχες πιστοποιήσεις σε presales και sales, η Space Hellas είναι από το 2009 VMWare Enterprise Solution Provider.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία στις λύσεις της VMware με την ειδίκευση και την πείρα της σε τεχνολογίες δικτύων, υπολογιστικών συστημάτων, συστημάτων αποθήκευσης και συστημάτων ασφαλείας, η Space Hellas σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει λύσεις, που καλύπτουν από το Client έως το Datacenter και την Private Cloud υποδομή.

«Με αυτό τον τρόπο, η Space Hellas παρέχει στους πελάτες της βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων, ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, βελτίωση της ασφάλειας και όλα τα οφέλη, που αυτά προσφέρουν στην επιχείρηση, όπως ο περιορισμός των επενδύσεων και των λειτουργικών εξόδων, η εξασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας, αλλά και η αυξημένη ανταγωνιστικότητα. Παράλληλα, δίνεται έμφαση στη δυνατότητα υλοποίησης υποδομών πληροφορικής φιλικών προς το περιβάλλον», τονίζει η εταιρεία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα