Ανοίγουν τις πύλες τους δύο ξενοδοχεία του «Costa Navarino»

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010 13:25

Ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 20 Μαΐου το τουριστικό συγκρότημα «Costa Navarino» της εταιρείας ΤΕΜΕΣ του εφοπλιστή Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, στην ΠΟΤΑ Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα εγκαινιάζεται μέρος αυτής της επένδυσης, συνολικού ύψους 550 εκατ. ευρώ, το «Navarino Dunes», το οποίο αναπτύσσεται σε μία έκταση 1.300 στρεμμάτων.

Τα δύο πολυτελή ξενοδοχεία στο «Navarino Dunes» (Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και Westin Navarino Dunes Resort) -διαμορφωμένα σε συγκροτήματα με βίλες- βρίσκονται κοντά στις πόλεις της Πύλου, Χώρας και Γαργαλιάνων, περίπου μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Το «Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection» περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το «Westin Navarino Dunes Resort» θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες.

Με αφορμή αυτή την επένδυση η αεροπορική εταιρεία «Aegean Airlines» προσθέτει από αύριο στο πρόγραμμα εσωτερικών πτήσεων το δρομολόγιο Αθήνα-Καλαμάτα, με μια πτήση την ημέρα, ενώ από τις 20 Μαΐου θα εκτελούνται δύο πτήσεις ημερησίως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα