Οικολογική διάκριση για την Frigoglass

Τρίτη, 25 Μαΐου 2010 16:27

Το 2ο βραβείο Οικολογικού προϊόντος για την σειρά ψυγείων Ecocool παρέλαβε η Frigoglass, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).

Το βραβείο αυτό εξασφαλίζει την δυνατότητα στην Frigoglass να διακριθεί στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2010, που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουνίου 2010, στις Βρυξέλλες, κατά την διάρκεια της Πράσινης Εβδομάδας, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον θεσμοθετήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και αποτελούν αναγνώριση για τις εταιρείες που υιοθετούν οικολογικά βιώσιμες πρακτικές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσία μας στην διοργάνωση αυτή, η οποία αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της δέσμευσης της Frigoglass για επενδύσεις σε περιβαλλοντικά βιώσιμες τεχνολογίες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι το βραβείο αυτό αποτελεί την είσοδο μας στα Ευρωπαϊκά Βραβεία για το Περιβάλλον», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πέτρος Διαμαντίδης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα