Profile: Ολοκλήρωση έργου για τις Πειραιώς – BNP Paribas

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010 16:10

Το έργο εγκατάστασης και ενεργοποίησης της επενδυτικής πλατφόρμας FMS / IMSplus στην PIRAEUS & BNP PARIBAS WEALTH MANAGEMENT ΑΕΠΕΥ ολοκλήρωσε η Profile.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο σχήμα που δημιουργήθηκε από τη στρατηγική συνεργασία των τραπεζών Πειραιώς και BNP Paribas στο χώρο του Wealth Management επέλεξε το σύστημα FMS/IMSplus ανάμεσα από μια πληθώρα διεθνών συστημάτων για την ολοκληρωμένη διαχείριση των εργασιών του.

«Το FMS/IMSplus Wealth Management ανταποκρίθηκε απόλυτα, στις ανάγκες του νέου σχήματος αναφορικά με τους προσωπικούς επενδυτικούς λογαριασμούς και τις αντίστοιχες διασυνδέσεις με τα τραπεζικά συστήματα, τα συστήματα και τους συνεργάτες εκτελέσεως πράξεων, την αυτοματοποίηση των διαδικασιών με τη Θεματοφυλακή, καθώς και σε όλο το φάσμα των επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών του οργανισμού», αναφέρει η Profile.

Όπως σημειώνει, η λύση FMS / IMSplus καλύπτει πλήρως front-to-back τις εργασίες που απαιτούνται στο Wealth Management και το Private Banking, ενώ μέσω εξειδικευμένων εργαλείων υποστηρίζει την παροχή ολοκληρωμένων επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα