Αύξηση κερδών, τζίρου για τη Folli Follie

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 15:04

Στα € 229,4 εκατ. ανήλθε σε ενοποιημένη βάση ο κύκλος εργασιών της Folli Follie το πρώτο τρίμηνο, αυξημένος κατά 8,8% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων και μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας διαμορφώθηκαν σε € 25,9 εκατ., παρουσιάζοντας άνοδο 4,0%, με τα κέρδη ανά μετοχή να διαμορφώνονται στα € 0,79 έναντι € 0,76 το 2009.

Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ήταν αυξημένα κατά 16,5% στα € 54,3 εκατ., ενώ τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα € 37,6 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 10,7%.

Τα καθαρά κέρδη μετά φόρων αυξήθηκαν κατά 11,2% στα € 29,7 εκατ.

«Η χρονιά ξεκίνησε θετικά τόσο λόγω της διεύρυνσης των προϊόντων που ανήκουν στον Όμιλο όσο και της γεωγραφικής κατανομής των εσόδων της. Κατά την ίδια περίοδο, η αρνητική δημοσιότητα από τα Μέσα σε τοπικό επίπεδο προκάλεσε αβεβαιότητα και ανησυχία για την απόδοση του Ομίλου. Ανατρέποντας την αρνητική διάθεση κατορθώσαμε να ενισχύσουμε την εικόνα μας, αυξάνοντας το μερίδιο μας στην αγορά, προσελκύοντας νέα διεθνούς φήμης brands και αυξάνοντας το brand portfolio του Ομίλου, επενδύοντας στη διεύρυνση και ανανέωση των σημείων πώλησης του Ομίλου παγκοσμίως. Σκοπός μας είναι στους επόμενους μήνες να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του Ομίλου και να πραγματοποιήσουμε τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει για τα brands μας, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλά τα κόστη διαχείρισης», δήλωσε ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Αντιπρόεδρος της Folli Follie.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα