Ανακοινώσεις για ΕΛΚΛΩ το Σάββατο από την ΥΠΟΙΑΝ

Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 16:08

Στο κυβερνητικό κλιμάκιο που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στην Κομοτηνή συμμετέχει η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, η οποία θα παραμείνει το Σάββατο στην περιοχή.

Η κ. Κατσέλη θα ακολουθήσει το παρακάτω πρόγραμμα:

10:00 π.μ: Επίσκεψη της ΥΠΟΙΑΝ στο εργοστάσιο Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία Α.Ε, κατά τη διάρκεια της οποίας η ΥΠΟΙΑΝ θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της εταιρίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Βιομηχανίας, κ. Αλέξανδρου Φούρλα (Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής)

12:00 μ.μ: Παρουσία της ΥΠΟΙΑΝ σε κοινή σύσκεψη των Προέδρων Επιμελητηρίων, Συνδέσμων Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εμπορικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών Επαγγελματιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τη συμμετοχή βουλευτών του νομού Ροδόπης, του Νομάρχη Ροδόπης, κ. ¶ρη Γιαννακίδη και του Δημάρχου Κομοτηναίων, κ. Δημήτρη Κοτσάκη (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, Βασ. Γεωργίου 2β, Κομοτηνή)

2:00 μ.μ: Παράθεση γεύματος από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης προς τιμή της ΥΠΟΙΑΝ

7:00 μ.μ: Ομιλία της ΥΠΟΙΑΝ στην Ημερίδα "Η Βόρεια Ελλάδα σταυροδρόμι ενεργειακών δικτύων και βιώσιμης ανάπτυξης", που διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης ΘΡΑΚΗ 2010 (Ξενοδοχείο Arcadia, αίθουσα Τερψιχόρη).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα