Ανδ. Λοβέρδος: Εντός του χρονοδιαγράμματος η κατάθεση του Ασφαλιστικού

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 18:57
UPD:22:21

«Εμείς αν θυμάστε είχαμε πει από τον Νοέμβριο ότι τον Ιούνιο θα τελειώσουμε και αυτή είναι η πρόθεσή μας, να καταθέσουμε αυτό το σχέδιο νόμου στο πλαίσιο της λειτουργίας αυτής της συνόδου ... Δεν αλλάζουμε χρονοδιάγραμμα», τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Παραμένουμε στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει για το Ασφαλιστικό, «αλλά με την προσθήκη των αναγκαίων συζητήσεων που έχουν γίνει και θα γίνουν» με την ΕΕ και το ΔΝΤ, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό.

«Εμείς αν θυμάστε είχαμε πει από τον Νοέμβριο ότι τον Ιούνιο θα τελειώσουμε και αυτή είναι η πρόθεσή μας, να καταθέσουμε αυτό το σχέδιο νόμου στο πλαίσιο της λειτουργίας αυτής της συνόδου ... Δεν αλλάζουμε χρονοδιάγραμμα» πρόσθεσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο είναι μεγάλο πράγμα, δεν είναι ακριβώς ένα κείμενο μνημονίου, έχει μια σειρά από παραμέτρους, αυτά κουβεντιάζουμε και αυτά θα συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε».

«Οι συζητήσεις αυτές είναι κάτι που παίρνει καιρό και έχει πολλές λεπτομέρειες ... υπάρχει ένα μνημόνιο συγκεκριμένο ... και υπάρχει μια ευρύτερη συζήτηση» κατέληξε.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα