Ευρωπαϊκή διάκριση για την Frigoglass

Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010 10:58

Στις 3 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη, στην κατηγορία βιώσιμων προϊόντων, για την σειρά Ecocool, διακρίθηκε η Frigoglass στη διάρκεια των Ευρωπαϊκών βραβείων για το Περιβάλλον 2010.

Συγκεκριμένα, η Frigoglass επελέγη μεταξύ 141 συμμετοχών από 24 ευρωπαϊκές και άλλες χώρες. Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), η εταιρεία κέρδισε το δεύτερο βραβείο Οικολογικού προϊόντος για την σειρά επαγγελματικών ψυγείων Εcocool.

Τα βραβεία απονέμονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάθε δύο χρόνια σε εταιρείες που έχουν σημαντική συνεισφορά στην βιώσιμη ανάπτυξη σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες: διοίκηση, προϊόντα, διαδικασίες, και διεθνείς συνεργασίες.

«Η διάκριση ανάμεσα στις 3 Ευρωπαϊκές εταιρείες με τη σημαντικότερη συνεισφορά στην βιώσιμη ανάπτυξη στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων για το Περιβάλλον 2010, μας τιμά ιδιαίτερα. Είμαστε περήφανοι για την διάκριση της Frigoglass ανάμεσα σε 141 συμμετοχές από 24 Ευρωπαϊκές και άλλες χώρες. Για την Frigoglass οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές παραμένουν σημαντική προτεραιότητα καθώς και ένας διαρκής και μακροπρόθεσμος στόχος και το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας στο να σχεδιάζουμε καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα που δίνουν προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας», δήλωσε ο κ. Πάνος Γιαννόπουλος, Διευθυντής Marketing της Frigoglass.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα