Intralot: Ο Χ. Δημητριάδης διεθνής αντιπρόεδρος του ISACA

Τρίτη, 08 Ιουνίου 2010 11:48

Διεθνής Αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής ISACA εξελέγη ο κ. Χρήστος Κ. Δημητριάδης, CISA, CISM, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριακής Ασφάλειας της Intralot Α.Ε.

Το ISACA εξυπηρετεί περισσότερα από 86.000 μέλη διακυβέρνησης πληροφοριακών συστημάτων, ελέγχου και ασφάλειας σε 160 χώρες.

Έχοντας ιδρυθεί το 1969, το εν λόγω ινστιτούτο αναπτύσσει διεθνή ελεγκτικά πρότυπα πληροφοριακών συστημάτων, παρέχει εκπαίδευση και κατάρτιση και διαχειρίζεται τις πιστοποιήσεις: Certified Information Systems Auditor (CISA), Certified Information Security Manager (CISM), Certified in the Governance of Enterprise IT (CGEIT) και Certified in Risk and Information Systems Control (CRISC).

«Ο κ. Δημητριάδης θα αποτελέσει μια ζωτικής σημασίας προσθήκη στο Διοικητικό Συμβούλιο του ISACA», δήλωσε ο κ. Emil D'Angelo, CISA, CISM, Διεθνής Πρόεδρος του ISACA. «Η γνώση και εξειδίκευση του στο χώρο των επιχειρήσεων και της πληροφορικής θα αποτελέσουν πολύτιμους πόρους για τα επιτεύγματα και τη δύναμη του ISACA. Προσδοκώ στα επιπρόσθετα οφέλη τα οποία θα αποκομίσει ο ISACA από τη συνεισφορά του.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα