Σημαντικά πλεονεκτήματα από τη συγχώνευση Αγροτικής ΑΑΕΓΑ και ΑΕΕΖΥ

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2002 11:48

Στα σημαντικά πλεονεκτήματα που θα προκύψουν από τη συγχώνευση της «Αγροτικής Α.Α.Ε.Γ.Α.» με την «Αγροτική Α.Ε.Ε.Ζ.Υ.», αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των ασφαλιστικών εταιρειών και υποδιοικητής της Α.Τ.Ε. κ. Ι. Παπανίκος και ο διευθύνων σύμβουλος των δύο εταιρειών κ. Τρ. Λυσιμάχου, στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης για την βράβευση των επίλεκτων ασφαλιστών ζωής που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 5 Νοεμβρίου.

Στην ομιλία του, προς τους 250 επίλεκτους ασφαλιστές ζωής του δικτύου Συντονιστών και του δικτύου Bancassurance της Α.Τ.Ε. που συγκεντρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, ο κ. Λυσιμάχου τόνισε ότι παρά την ύφεση στο χώρο ασφαλιστικών εταιρειών ζωής η «Αγροτική Ζωής» συνεχίζει να αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό ενώ συγχρόνως διαθέτει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διότι βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης της στρατηγικής επιλογής της που είναι το έργο της συγχώνευσής της με την «Αγροτική Α.Α.Ε.Γ.Α.» και της δημιουργίας του Ενιαίου Ασφαλιστικού Φορέα Ασφαλειών της Α.Τ.Ε.

«Από την αρχή του επόμενου έτους, είπε ο κ. Λυσιμάχου, θα υπάρχει μια ενιαία εταιρεία που θα διαθέτει τα μεγαλύτερα ίδια κεφάλαια στην αγορά, υποδομή σε τεχνολογία σύγχρονη και πρωτοποριακή και δυναμικό και πολυάριθμο δίκτυο συνεργατών και προϊόντων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου Ελληνα. Σύντομα η εταιρεία που θα προκύψει από τη συγχώνευση, θα πετύχει τους στρατηγικούς της στόχους που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση της παραγωγής και της κερδοφορίας της και η σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα