ΟΠΑΠ: Στόχος η ενίσχυση του φυσικού δικτύου

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010 18:15

«Η προώθηση των παιχνιδιών μέσω του διαδικτύου θα γίνεται συμπληρωματικά και όχι ανταγωνιστικά στο υπάρχον δίκτυο (πρακτορεία), με αντίστοιχους όρους, ανάλογα με τα επιτρεπόμενα παιχνίδια», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως σε σχέση με το Internet η ΟΠΑΠ ζητά τη διαμόρφωση νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας διαδικτυακών παιχνιδιών, ενώ, όπως σημειώνεται στρατηγική της ΟΠΑΠ είναι η διεκδίκηση άδειας παρόχου όταν αυτές αποδοθούν από την κυβέρνηση.

Διαβεβαιώνει ακόμη μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Πρακτόρων (ΠΟΕΠΠΠ), επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι στρατηγική της είναι η διαρκής ενίσχυση του ρόλου του φυσικού της δικτύου (πρακτορεία) και η διεύρυνση του κύκλου εργασιών του και προς αυτό το σκοπό εργάζεται η Διοίκηση και τα στελέχη της ΟΠΑΠ Α.Ε..

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως προσθέτει, έχει αναλάβει δέσμευση για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής προσφοράς ασφάλισης των πρακτορείων της.

Μετά από έρευνα αγοράς σε πολύ σύντομο χρόνο θα προτείνει την καταλληλότερη και οικονομικότερη λύση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα