Kleemann: Σχέδια διείσδυσης σε Μέση Ανατολή, Ασία

Εγκρίθηκε μέρισμα 0,12 ευρώ/μετοχή
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010 16:38

Σε αγορές του εξωτερικού, οι οποίες παρουσιάζουν προοπτικές ανάπτυξης, όπως η Μέση Ανατολή και η Ασία – μέσω της δημιουργίας είτε θυγατρικών εταιρειών είτε γραφείων εκπροσώπησης – ετοιμάζεται να διεισδύσει το επόμενο διάστημα η Kleemann, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ομίλου κ. Νικόλαο Κουκούντζο.

Μιλώντας στην τακτική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ο κ. Κουκούντζος αναφέρθηκε και σε άλλες αναπτυξιακές ενέργειες που προωθούνται αυτή την περίοδο, όπως η έντυπη και διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε για την προώθηση των νέων καινοτόμων προϊόντων "Kleemann Design" και το πρόγραμμα απόσυρσης παλιών ανελκυστήρων.

Σημειώνεται ότι η ΓΣ ενέκρινε τη διατήρηση του μικτού μερίσματος για τη χρήση του 2009 στα επίπεδα του 2008, δηλαδή 0,12 ευρώ ανά μετοχή. Κατά συνέπεια, η μερισματική απόδοση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής διαμορφώνεται στο 6,97%.

Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων ορίστηκε η Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010. Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την ανωτέρω ημερομηνία. Ως ημέρα αποκοπής ορίστηκε η Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010. Ως ημερομηνία πληρωμής ορίστηκε η Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010.

Εγκρίθηκε, τέλος, η αντικατάσταση του παραιτηθέντος μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου, κ. Δημήτριου Δάϊου του Αστερίου, από την κα. Μαρία Καραδέδογλου του Δημήτριου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα