Δύο νέα προγράμματα από την Olympic Air

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 15:29

Δύο νέα προγράμματα – τo Τravelair Club Family και το Business On Board – προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Olympic Air.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το πρόγραμμα Τravelair Club Family δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να συγκεντρώνουν το 100% των μιλίων επιβράβευσης των μελών της οικογένειάς τους σε ένα κοινό λογαριασμό.

Επίσης, το Business on Board είναι το νέο εταιρικό πρόγραμμα της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία που εγγράφεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board, κερδίζει εύκολα και απλά μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του Business on Board οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κερδίζουν από την πρώτη ημέρα ένα μίλι για κάθε ευρώ των εισιτηρίων τους. Η αντιστοιχία μιλίου/ευρώ αυξάνεται όσο οι επιχειρήσεις αυξάνουν τα ταξίδια των εργαζομένων και συνεργατών τους. Η συμμετοχή κάθε επιχείρησης καταγράφεται μέσω της χρήσης ενός μοναδικού κωδικού στις κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων της Olympic Air. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος χωρίς να επηρεάζεται η συνολική καταγραφή μιλίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα