«Μυστηριώδη» προβλήματα λήψης στο iPhone 4

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 17:08
REUTERS/ERIC THAYER

Προβλήματα στη λήψη του σήματος φαίνεται πως έχει το iPhone 4 που κυκλοφόρησε σε αρκετές χώρες την Πέμπτη, με τα φόρουμ να «παίρνουν φωτιά» και την Apple να αναγκάζεται να παρέμβει.

Η οθόνη αφής του iPhone είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του πριν από τρία χρόνια, ενώ οι περισσότεροι χρήστες του υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν τέλειο –αν και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν λειτουργούσε περισσότερο ως τηλέφωνο.

Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που αμέσως μόλις κάποιοι ανυπόμονοι χρήστες του iPhone πήραν στα χέρια τους την τέταρτη έκδοση του δημοφιλούς gadget, το διαδίκτυο γέμισε με σχόλια για τα προβλήματα λήψης που παρατήρησαν.

Οι χρήστες έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι οι πολύτιμες μικρές γραμμές που υποδηλώνουν τις συνδέσεις δικτύου της συσκευής εξαφανίζονταν μυστηριωδώς όταν κρατούσαν τη συσκευή με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μάλιστα, πολλές φορές, όταν κρατούσαν το «έξυπνο» τηλέφωνο με το συγκεκριμένο τρόπο, γινόταν αυτόματα απόρριψη κλήσης.

Προτού η Apple επιληφθεί του προβλήματος, οι ενθουσιώδεις χρήστες μπήκαν σε συγκεκριμένες συζητήσεις (φόρουμ) στο διαδίκτυο και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους με τους υπόλοιπους χρήστες, αναζητώντας μια απάντηση. Αυτό που τους παραξένεψε ακόμη περισσότερο είναι ότι η νέα έκδοση του iPhone υποτίθεται ότι θα είχε καλύτερη λήψη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα