Intralot: Υπογραφή νέου συμβολαίου στη Ν. Ζηλανδία

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010 10:35

Συμφωνία με τo Υπουργείο Εσωτερικών της Νέας Ζηλανδίας για την παροχή μίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών (IGP) υπέγραψε η θυγατρική της Intralot στη χώρα, Intralot NZ Ltd.

Η νέα αυτή συμφωνία συμπληρώνει και αναβαθμίζει το υφιστάμενο σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας (EMS) των 19.000 τερματικών βιντεολόττο, εξαιρουμένων όσων βρίσκονται σε καζίνο. Το υπάρχον συμβόλαιο επεκτείνεται έως το 2020.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ένα ολοκληρωμένο online σύστημα για τη συνολική διαχείριση της δραστηριότητας των τυχερών παιχνιδιών σε 1.470 σημεία πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα θα βελτιώσει την ακεραιότητα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και τη διαφάνεια στη διαδικασία διανομής των κερδών στην τοπική κοινωνία.

Η Intralot εισήγαγε το σύστημα EMS το Μάρτιο του 2007 για την εποπτεία της λειτουργίας των τερματικών βιντεολόττο στα σημεία πώλησης, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των παιχνιδιών και την ακριβή καταγραφή των εσόδων.

«Το EMS αποτέλεσε για το Υπουργείο Εσωτερικών ένα σημαντικό σύστημα για τη βελτίωση των διαδικασιών συμμόρφωσης με το Νόμο του 2003 για τα Τυχερά Παιχνίδια», δήλωσε ο Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Mike Hill, συμπληρώνοντας πως «η προσθήκη του IGP θα επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες που έχουμε για τις διαδικασίες τήρησης του Νόμου αυτού. Ακόμα, θα υπάρξουν πλεονεκτήματα για την κοινωνία ευρύτερα μέσω της μεγαλύτερης διαφάνειας στην παροχή στοιχείων σχετικά με τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.»

Ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής του Ομίλου Intralot, κ. Ιωάννης Κατάκης, δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επέκταση του συμβολαίου μας στη Νέα Ζηλανδία, καθώς αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (DIA)».

«Και οι δύο πιστεύουμε ότι το EMS θα βελτιώσει περαιτέρω την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και την ακεραιότητα της εποπτείας του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών μέσω της προσθήκης των υπηρεσιών του IGP. Οι ομάδες μας τόσο στη Νέα Ζηλανδία όσο και στην Ελλάδα θα δουλέψουν σκληρά με την ίδια αφοσίωση και μεθοδολογία σε συνεργασία με την DIA, ώστε να παρέχουν μία πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Το EMS, όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα είναι μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως», τόνισε μεταξύ άλλων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα